A Sebel Case Study: Albany Creek State High School

 

Albany Creek State High School, on the North side of Brisbane, opened their newly completed building in Jan 2020 with additional learning spaces to accommodate extra students.
The focus for additional learning spaces was on Junior and Senior classrooms, STEM labs and specialised learning areas that could be expanded out to be comfortable and engaging collaborative spaces.

 

 

 

 

The new collaborative spaces were designed with flexibility in mind. They had to accommodate a variety of classes including Science and Art as well as be used as a common area for lunch and recess.
Fun, light and bright colours were used to break up the collaborative spaces and add pops of colour. We’re proud to have been able to create this new learning environment with them and will let the results speak for themselves!

 

                     

 

Case study PDF is attached for download use here:
SebelAlbanyCreek.pdf

Cart
  • No products in the cart.